Blogg gratis Logga in

Don't fuck me - I'm not famous.

09 Okt, 2008

emilie | 09 Okt, 2008 | Huvudkategori | (314 Läst)

"det här är ju bara ett litet kalas..."

Igår var jag på 6-årskalas. Vilken pärs! Min lillkusin fyllde 6 år och hade bjudit in sina tre bästa tjejkompisar. Under samma tak fanns även hennes mamma, pappa, tre storebröder, moster, kusin (jag), två hundar, en katt och en fågel. Plus minigrisen utanför fönstret. Och en hantverkare på taket.

Kanske har jag förträngt hur tjejer kan bete sig i den åldern, eller så uppfattar man bara saken annorlunda när man ser det ur ett vuxet perspektiv. Efter bara ett par minuter kunde man lätt se vem som var högst i rang och hade sista ordet i det mesta. Otroligt nog hann de bara bli osams 2-3 gånger under de 2-3 timmarna kalaset varade. Men min lilla kusin är oerhört snäll och ödmjuk, i mina ögon är hon ju inget annat än en liten prinsessa. Men det är sådär med barn. Jag gillar dom jag känner och som står mig nära, resten kan man lätt få psykbryt på. Som tur är får man ju inte en handfull 6-åriga tjejer på en gång när man skaffar barn!

Under dagen hann jag även "slarva bort" deras hund. Jag skulle ut och sätta Geisha i bilen en stund så att det skulle vara lugnt medan vi fikade. Deras hanhund fick också följa med ut på tomten så att de fick leka lite först. När Geisha är i bilen och jag ska gå in, märker hundfan att Geisha är borta och rusar förtvivlat iväg och hoppar lätt som en plätt över staketet och försvinner bort längs vägen. Gaaaaaaah, vet ni hur många katastroftankar som hann fara genom mitt huvud den minuten han var borta? Det märks att man har blivit vuxen.

Förövrigt läste jag att Brittans lillsyrra är gravid igen. Är det någon som egentligen är förvånad?
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå E-butik och Hemsidor